Tjenester

1

Søppelhenting

Vi i Søppeltaxi 1 er stolte av vår ordinære søppelhenting tilbud. Vi kommer å henter ditt avfall og kaster det samme dagen. Kontakt oss om du har noen spesifikasjoner. 

4

Oppussingsavfall

Vi henter alt av oppussingsavfall. Har du mye søppel liggende etter en oppussing eller lignende  så henter vi dette raskt.

2

Møbel og hvitevarer

Vi henter og kaster alt av møbler og hvitevarer for både privatpersoner og bedrifter. Denne tjenesten er veldig populær og rimelig. Kontakt oss om du har noen spesifikasjoner. 

5

Dødsbo

Hvis noen i familien eller nære venner har død så henter vi alt av dødsbo. Vi tar godt var på våre kunder og har stor forståelse. Kontakt oss om du har noen spørsmål.

3

Bedrift

Vi henter alt av søppel, emballasje, kontormøbler, ukurante lagervarer, utrangert utstyr for eks. gamle PC'er. Vi leverer også arkivmateriale til forbrenning. Få det ryddig i nedstøvede skap, på lagerrommet, under trappa, i bakgården, i arkiver og på uteareal. Kontakt oss med spørsmål.

6

Spesialavfall og mer

Vi i Søppeltaxi 1 kan med stolthet si at vi henter alt type søppel og behandler søpla på riktig måte. Vi henter spesialavfall, hageavfall og alt elektronikk. Har du noen spørsmål om pris og spesifikasjoner ta kontakt.

Har du spørsmål om pris? Kontakt oss for et tilbud.